• Home
  • Recenzii - What customers say about us

What customers say about us

The latest and most current reviews from our customers following their Safari adventures.
Geographic position
(5.00)
Tourist Guide
(5.00)
The prices
(5.00)
The quality
(5.00)
Gravatar

Laura S.2024-02-13 17:40

Best experience ever!

(5.00)
Gravatar

Dediu A.2024-02-07 20:35

A fost o experiență de neuitat!Recomand cu mare drag și cu încredere…Absolut totul a fost frumos iar noi am fost în siguranță!Soferul nostru a fost Sammy,răbdător,respectuos si ne-a oferit informații foarte utile!Felicitari întregii echipe!

(5.00)
Gravatar

Roxana S.2024-02-01 08:07

Cea mai tare experimenta.Șoferul Ali cel mai bun,campusul foarte curat cu foarte multă mâncare .Prețul foarte Ok safari VIP am avut.Va mulțumim !

(5.00)
Gravatar

Mihaila A.2024-01-19 14:47

We had a great trip. We have seen the most beautiful objectives in Abu Dhabi.Jazi was the best guide tour for this trip, funny and also, a good photograf.Thank you Jazi and the team for the good memories!

(5.00)
Gravatar

Ioan C.2024-01-17 19:46

O experiența super! Șoferul Jazi foarte de treaba.

(5.00)
Gravatar

Mihai E.2024-01-17 19:31

Very nice!

(5.00)
Gravatar

Ionele M.2024-01-16 18:42

Totul a fost foarte bine

(5.00)
Gravatar

Mihaela S.2024-01-14 18:01

Thank you Jazi! You are the best driver!

(4.75)
Gravatar

Nistor L.2024-01-13 17:02

We enjoyed a lot the trip to Grand Mosque. Our guide Jazi was so good driver , careful with us , so thank him a lot.

(5.00)
Gravatar

Ioana P.2024-01-13 13:49

A fost o experiență superbă! Îi mulțumim soferului Jazi pentru răbdare. Recomand

(5.00)
Gravatar

Catalin T.2024-01-11 20:47

We have a great experience! We liked the Mosque and the curmale market, the guys from there received us with a lot of candies. The guide Jazi was very patient with us and very good driver.

(5.00)
Gravatar

Danielq T.2024-01-11 15:49

Totul perfect!

(5.00)
Gravatar

Laura P.2024-01-10 23:57

Îi mulțumim ghidului, șoferului nostru Jazi pentru frumoasa experiență din Abu Dhabi, pentru răbdare, amabilitate și poze! Recomand Moscheea și șoferul!

(5.00)
Gravatar

Cristina C.2024-01-10 13:42

We had a wonderful trip with our driver and guide Javi.

(5.00)
Gravatar

Andreea V.2024-01-08 18:46

Thank for everything Jazi! You ar the best

(5.00)
Gravatar

Georgiana S.2024-01-07 12:23

Am fost foarte încântați, totul a fost conform așteptărilor, la fel și prezentarea ofertei de către agenție Recomand cu încredere 100%

(5.00)
Gravatar

Daniela T.2024-01-07 08:11

A fost o zi de vis! Cea mai frumoasa experienta din Dubai! Safari in dunele de nisip din Dubai este unica( soferii sunt foarte buni). Am fost plecati cu 2 copii de 7 si 9 ani , care au fost foarte entuziasmati !( deci se merita si cu copii).

(5.00)
Gravatar

Raluca V.2024-01-04 19:06

O experienta minunata!

(5.00)
Gravatar

Adriana P.2024-01-01 19:02

Jaiz Was a gret driving and tourist guide!????????

(5.00)
Gravatar

Vlad V.2024-01-01 18:37

Beautiful,everything ok,even the driver.

(5.00)
Gravatar

Darius O.2023-12-30 20:27

Jazi , what a guy !!! He made our experience unforgettable . Thank you for everything .

(5.00)
Gravatar

Cristina P.2023-12-30 20:17

We had an amazing time and a lot of fun on our desert safari tour thanks to Jazi, who we really loved and totally recommend! Great guide, driver, dj, photographer and anything else you may need!

(5.00)
Gravatar

Robert C.2023-12-30 19:06

Jazi was AMAZING!!!

(5.00)
Gravatar

Muharem S.2023-12-27 18:30

Thank you for everything. It was a amazing experience. Jazi was a great driver and tourist guide, all activities were planned and respected. We really enjoyed. He took some amazing photos, explained the surroundings while he took us to different stops and answered all of our questions. We recommend him!

(5.00)
Gravatar

Mihai Alexandru P.2023-12-27 18:22

Jazi is the best tour guide we've had, he took one of the most amazing photos of us in the Safari and Dune Bashing were great!! Recommend him!

(5.00)
Gravatar

Mario L.2023-12-26 22:47

Jazi is the best guide and driver!

(5.00)
Gravatar

Szász S.2023-12-26 18:50

Jazi! I have been in a lot of countries and been in Safari, but you were the best of them all!!!

(5.00)
Gravatar

Ana T.2023-12-25 22:11

Thank you for everything. It was a nice experience. Jazi (the guide) behaved very nicely, he provided us with information throughout the trip, help and I would definitely repeat the experience with him. an exceptional driver. we felt safe with him.

(5.00)
Gravatar

Claudia G.2023-12-25 18:26

Jazi was a gray driver and tourist guide, all planned activities has been respected. We really enjoyed

(5.00)
Gravatar

Andrei P.2023-12-23 18:56

Jazi was a very good and friendly driver! He did some amazing photos, explained the surroundings while he took us to different stops and answered all of our questions. Totally recommend him!

(5.00)
Gravatar

Renato O.2023-12-22 18:11

Best driver,Jazi !

(5.00)
Gravatar

Priseceanu H.2023-12-21 14:31

Super

(5.00)
Gravatar

Emina G.2023-12-20 19:00

We had an amazing experience and we had the best guide and driver, Jazi

(5.00)
Gravatar

Raileanu A.2023-12-20 18:38

The driver was amazing because he was driving really great and putting some great music on the radio + the locations where he was driving us were amazing

(5.00)
Gravatar

Raileanu A.2023-12-20 18:22

The best experiences.Very nice driver.

(5.00)
Gravatar

Raluca Georgiana V.2023-12-17 18:38

O zi plina de adrenalina si activitati de neuitat. Jazi este foarte amabil, ne-a ajutat cu tot ce a fost nevoie si ne-a facut niste fotografii superbe. Recomand!!!

(5.00)
Gravatar

Mircea P.2023-12-17 18:20

One of the best experiences i’ve ever had! It was great! Jazzi is the best!

(5.00)
Gravatar

Florian S.2023-12-17 18:20

The best driver în the would!

(5.00)
Gravatar

Victor P.2023-12-15 18:16

Super tare la un pret foarte bun. Javi was the best!

(5.00)
Gravatar

Sonia S.2023-12-12 20:51

We enjoyed this experience so much. Impeccable car with driver (we thanks for his care). Many activities included, delicious food and unique shows. I recommend it to anyone who arrives in Dubai. Once again, thank you and I wish you much success in everything you do. The driver was extremely polite, attentive, patient and knowledgeable. 100% Top rate guide. Would highly recommend this trip to friends and family!!!

(4.25)
Gravatar

Cristina G.2023-12-09 18:58

Foarte draguta experienta! Jazi a fost foarte prietenos si ne-a ajutat cu tot ce a fost nevoie. Multumim frumos

(5.00)
Gravatar

Rusu D.2023-11-30 21:00

Multumim frumos pentru experienta aceasta frumoasa! Ii multumim in special soferului Jazi care a fost foarte amiabil și dragut cu noi și ne-a facut cele mai grozave fotografii in desert ????!

(5.00)
Gravatar

Ioana E.2023-11-30 07:49

Am avut parte de cea mai frumoasa si speciala experienta. Ghidul nostru a fost minunat si s-a ocupat sa ne ofere cele mai frumoase momente! A intretinut atmosfera, ne-a pus muzica, ne-a facut poze si s-a asigurat ca ne simtim bine! Merita toate aprecierile! O experienta superba! Multumim frumos!

(5.00)
Gravatar

Ramona C.2023-11-30 07:36

Am avut o eperienta la superlativ.Totul a fost foarte bine organizat.Ghidul nostru a fost un sofer foarte bun si avea un vibe placut.Ii recomand!Abia astept sa revin.

(5.00)
Gravatar

Neacsu B.2023-11-30 07:30

O experienta fantastica care a fost mult mai placuta si datorita ghidului.

(5.00)
Gravatar

Doris S.2023-11-27 20:23

Jazi is the best !!!

(4.75)
Gravatar

Alina C.2023-11-27 19:58

A fost o experienta foarte tare! Totul a fost la superlativ, iar ghidul nostru Jazi este un sofer excelent si un foarte bun organizator! Recomand Safari cu Blue planet! Recomand experienta cu Jazi! Multumim mult!

(5.00)
Gravatar

MOCANU P.2023-11-27 18:40

Jazi, ghidul nostru a fost o persoana care si a castigat pe deplin acest review ! * * * * *

(5.00)
Gravatar

Marcian M.2023-11-22 20:32

A fost o experiență extraordinară, merită din plin! Sheraz, șoferul și ghidul nostru cel mai tare! Recomand.

(5.00)
Gravatar

Bella N.2023-11-21 10:46

O experiența de neuitat, niste oameni extraordinari. Jazi , ghidul nostrul este un om de viața, de distractie , foarte de treaba . Super tare❤️ Sunt foarte fericita că exista oameni ca si Jazi si Adina????

(5.00)
Gravatar

Neatu M.2023-11-18 18:46

Jazi este un șofer extraordinar, foarte bun,o experiență unică și un vibe extraordinar,recomand cu încredere nu veți regreta! ❤️

(5.00)
Gravatar

Mara Claudia R.2023-11-16 19:54

Recomand cu tot dragul, a fost o experiența minunata și cu siguranta o sa revenim. Jazi este cel mai bun șofer și fotograf!!!

(5.00)
Gravatar

Mihai M.2023-11-16 18:44

Jazi a fost un sofer deosebit ! Totul perfect

(5.00)
Gravatar

Dinu I.2023-11-16 07:15

Totul a fost super perfect, o experienta de neuitat, mulțumim din suflet lui JAZI, un băiat extraordinar, tot timpul a fost drăguț și atent. Servicii de 10 stele!

(5.00)
Gravatar

Shah S.2023-11-16 05:01

Loved everything. So well organized. Jazi was amazing. So kind and friendly!! ????

(5.00)
Gravatar

Dragana I.2023-11-14 18:43

Recomandam din suflet Adina Babar și echipa pt cele mai frumoase excursii ❤️ și clar, cel mai bun și de gașcă șofer, care ne-a făcut cele mai frumoase poze, JAZI ????

(5.00)
Gravatar

Andrei E.2023-11-14 18:22

The best!!!!! We love him!!!! Very good driver and a very kind person! Thank you from the bottom of my heart!

(5.00)
Gravatar

Darius S.2023-11-14 18:21

Jaziiii the Best driver q . Totul a fost minunat , perfect și frumos. Mulțumim lu Jazii pentru toată implicarea !! Thanks so much bro ❤❤❤

(5.00)
Gravatar

Elena B.2023-11-11 18:30

Super nice day????????

(5.00)
Gravatar

Cristina F.2023-11-10 14:25

Totul a fost perfect. Îi mulțumim doamnei Adina pentru implicare! Thanks Jazi, the best driver!

(5.00)
Gravatar

Dorin M.2023-11-10 13:41

Excelent! O zi grozavă și oameni care au ajutat la salvarea unei amintiri frumoase. Mulțumesc frumos!

(5.00)
Gravatar

Sava L.2023-11-08 17:48

A fost o zi minunata ,totul la superlativ ,personalul foarte amabil șoferul foarte prietenos de nota 10 si de Doamna Adina același lucru pot spune o doamna de nota 10 ! Va multumim pentru acesta zi superba

(5.00)
Gravatar

Sava I.2023-11-08 17:42

Totul a foat perfect,multumim Adina si deasemenea multumim soferului Jazi care ne-ajutat cu tot ce a fost nevoie!

(5.00)
Gravatar

aly m.2023-11-07 16:38

Such a nice day and a very nice experience. The tour guide is super nice and gave us a really great time. It’s really worth it going with them. It was my second time and the service was amazing as the first one! Thank you, totally doing it again in the future! ❤️

(5.00)
Gravatar

Mohammed S.2023-11-07 09:37

It was an amazing trip. Shahnawaz is the best driver and trip guide! I recommend! All of the programs was very nice. The food and the show it was aswell super nice.

(5.00)
Gravatar

Iulia P.2023-11-06 20:49

Mr Shanawaz The best

(5.00)
Gravatar

Rabya S.2023-09-14 20:28

Had a wonderful trip. Mr Shanawaz butt was a wonderful and amazing guide ????????

(5.00)
Gravatar

Vargyasi A.2023-08-18 21:13

It was an amazing trip. AliAkbar is the best driver and trip guide! I recommend! All of the programs was very nice. The food and the show it was aswell super nice.

(5.00)
Gravatar

Adi B.2023-06-19 16:53

O experiență inedită, buni comunicatori, primești toate informațiile necesare, programul stabilit este respectat, sunt deschiși la toate solicitările turiștilor. Nu știu cum sunt alți operatori, dar pentru grupul nostru BLUE PLANET TOURISM a reușit să ne ofere o vacanță de vis la Dubai și Abu Dhabi. Mulțumim șoferilor pentru senzațiile tari trăite în deșert, adevărați profesioniști. și multe mulțumiri d-nei Adina care a avut răbdarea să asculte și pentru recomandările oferite. Dacă la calita

(5.00)
Gravatar

Gabriela G.2023-06-08 16:05

The whole trip was amazing!! Ali Akbar is a very good driver and a pleasant person!! A very serios company and i recommend it to everyone!!????♥️

(5.00)
Gravatar

Darau A.2023-05-13 08:17

Cei mai buni! O experiență minunată!

(5.00)
Gravatar

Badea S.2023-05-02 13:45

A wonderful experience in Dubai tour. Naseer the driver an exemplary man! Very good, fun, talked to us and showed us many beautiful places! An unforgettable experience! I recommend Adina Babar!

(5.00)
Gravatar

Georgiana P.2023-04-29 07:49

A great experience with wonderful memories! Our guide Ali was a good driver and guide. We had so much fun with the dune bashing, including my kids. Good, international food in the camp. Great photos at the sunset. Adina was always available for us. We will book another tour with her agency. Thank you!

(5.00)
Gravatar

Lucian I.2023-04-12 10:51

Very impressive service and experience with both Safari desert tour and the Abu Dhabi city trip! Adina/tour operator took quality time and tailor the packages for our needs/interests, while the tour guides/drivers were very customer friendly and knowledgeable about the local culture. We had fun and learnt! I strongly recommended it!

(5.00)
Gravatar

Emilia M.2023-04-09 17:55

O experienta minunata cu ghidul nostru Ali Akbar. Recomand cu mare drag aceasta firma, Ali in special ca si ghid. Pe curand. ❣️

(5.00)
Gravatar

Doros V.2023-04-08 20:19

Numa cuvinte de laudă, de la A la Z totul perfect! Șofer super profesionist! O experiență de neuitat la un preț mai mult ca decent, sincer mi-a fost jenă la câte lucruri primesc la un preț așa mic! Continuați tot așa! ????

(5.00)
Gravatar

Elena D.2023-03-11 22:16

A fost o experienta extraordinara. Soferul a fost incredibil, un sofer profesionist care ne-a oferit momente de neuitat. Programul a fost respectat in tocmai. Doamna Alina a fost de asemena disponibila, oferindu-ne toate informatiile de care am avut nevoie! Recomand cu mare incredere!

(5.00)
Gravatar

Mohamad A.2023-02-21 14:02

A wonderful trip. Perfect personal attitude. A trip not to be missed. Full score

(5.00)
Gravatar

Alexandra D.2023-01-26 08:50

O experiența Senzaționala . Totul a decurs conform programului stabilit. Sami este un șofer extraordinar. Mulțumită lui am avut cea mai tare experiența la safari . A fost foarte amabil, ne-a făcut niște poze minunate și ne-a oferit toată atenția lui pe întreg parcursul excursiei. Mulțumiri echipei!

(5.00)
Gravatar

Chiriac I.2023-01-14 21:43

Am avut parte de o experienta minunata alaturi ghidul nostru, Saqlain. Foarte comunicativ, amabil si dornic sa ne faca sa ne simtim bine. Recomandam din toata inima.

(5.00)
Gravatar

Cristina B.2023-01-12 06:24

O experienta minunata, comunicarea a decurs extraordinar, totul s-a programat rapid. Plimbarea in desert a fost cea mai frumoasa experienta pe care am trait-o pana acum, Adnan este un sofer de milioane. Felicitari echipei! ❤️

(5.00)
Gravatar

Sergiu G.2022-12-31 07:36

Foarte frumos

(5.00)
Gravatar

Corina T.2022-12-25 21:58

Super experienta! Comunicare excelenta, recomand cu drag! Am primit toate informatiile necesare. Au fost deschisi in a gasi solutii pentru a ne face concediul cat mai placut. Am achizitionat 2 excursii, totul a fost minunat!

(5.00)
Gravatar

Mirela S.2022-12-25 20:00

Dupa lungi cautari pe internet despre cele mai bune oferte pentru a vizita Dubaiul, am ales in final sa o facem cu ajutorul Adinei si echipei din spatele Blue Planet Tourism. Nu regretam nici macar o clipa alegerea facuta. Am facut Dubai City tour, Desert Safari, Abu Dhabi City tour, ne-au ajutat sa achizitionam bilete la cele mai importante obiective, am facut planul pe fiecare zi astfel incat sa nu ne scapa ceva nevizitat. Adina este un om de milioane, cald, care ne-a facut sa traim aceasta ex

(5.00)
Gravatar

Dina B.2022-12-19 22:25

O experiența de neuitat! Mulțumesc! ❤️

(5.00)
Gravatar

Lucian V.2022-12-12 17:30

Cea mai tare experienta Safari ! Inainte am mai fost in 4 aventuri safari, toate mult mai slabe ca aceasta! Masina fff curata, noua,ghidul super de treaba si cele mai mici preturi! Cu siguranta voi mai apela la ei! Multumesc!

(5.00)
Gravatar

Ana Maria C.2022-12-12 17:29

Recomand turul safari organizat de dubai desert safari, profesionalism, implicare, Moon este un șofer foarte priceput. A fost o experienta de neuitat. Mulțumim mult pentru ajutorul în organizarea programului pe zile și procurarea biletelor. Vom reveni cu drag ????

(5.00)
Gravatar

Miri P.2022-12-12 17:22

Recomand Desert Safari Dubai. Preturi f bune, mașini de teren safe, șoferii pakistanezi profesioniști, atenti, f cuminți și săritori. Am fost în 3 excursii: Safari, Dubai Tour și Abu Dhabi Tour. Noroc cu ei, ca exista. Ne-am simțit safe, răsfățați și am rămas și cu bani de shopping. Preturile cu 60 % mai jos decât agențiile românești. Mulțumim!

(5.00)
Gravatar

Marian G.2022-12-12 17:18

it was a superb experience with the car on the dunes, a driver rated 10 plus and very fun, the safari was high in the sky, I recommend blue planet tourism dubai.

(5.00)
Gravatar

Celia M.2022-12-12 17:07

Minunat! O experienta de neuitat! ❤️

(5.00)
Gravatar

Revi I.2022-12-12 17:05

Adrenalina la cote maxime :)) dar o experienta cu adevarat unica ❤. Babar is the best (and the craziest, in a very good way of course) safari driver! ????????

(5.00)
Gravatar

Alina S.2022-12-12 17:03

Thank you very much. Everything was great, such e good experience. Our driver was very funny and profesional. The safari experience was fabulos.

(5.00)
Gravatar

Iulia V.2022-12-12 17:02

Cea mai frumoasa experiența! ????Recomand cu toată încrederea! Nu exista vizita in Dubai fără a face Safari cu aceasta companie! Foarte profesionist totul! ???? mulțumim

(5.00)
Gravatar

Florin D.2022-12-10 00:08

Amazing experience, everything was so well organized, nice dinner and different shows on the camping. The drivers are friendly and experienced, totally recommend

(4.50)

Cele mai bune recenzii

Gravatar

Laura Stratila

Best experience ever!

2024-02-13
(5.00)
Gravatar

Dediu Andreea

A fost o experiență de neuitat!Recomand cu mare drag și cu încredere…Absolut totul a fost frumos iar noi am fost în siguranță!Soferul nostru a fost Sammy,răbdător,respectuos si ne-a oferit informații foarte utile!Felicitari întregii echipe!

2024-02-07
(5.00)
Gravatar

Roxana Scopet

Cea mai tare experimenta.Șoferul Ali cel mai bun,campusul foarte curat cu foarte multă mâncare .Prețul foarte Ok safari VIP am avut.Va mulțumim !

2024-02-01
(5.00)
Gravatar

Mihaila Alina

We had a great trip. We have seen the most beautiful objectives in Abu Dhabi.Jazi was the best guide tour for this trip, funny and also, a good photograf.Thank you Jazi and the team for the good memories!

2024-01-19
(5.00)
Gravatar

Ioan Cilibia

O experiența super! Șoferul Jazi foarte de treaba.

2024-01-17
(5.00)

Address

Blue Planet Tourism LLC, Office 06, Morocco Cluster G-02, International City Dubai, Dubai, U.A.E.


Support

For further details, do not hesitate to contact us via the contact form, e-mail or by phone daily from 9:00 to 21:00

Sign In

or

You will receive an email containing a link allowing you to reset your password to a new preferred one.

Register


Or
+971528535107MessengerContact